Skolan…snart slut

Jaha, så sitter man här nu igen. Har inte gjort speciellt mycket, haft matte och engelska. Vi har kollat på Dead poets society och jag grät som vanligt. Känslan när de stiger upp på bänkarna för att hedra Mr.Keating är helt enorm. Vilken känsla asså. Har inte kunnat hålla tårarna borta nån gång när jag sett den filmen. Jag har iofs sett den typ 8 ggr, men vadå, den är ju bra.

Snackade med Cissi på HG förut, alltid lika kul, fast jag missförstod lite av det hon sa, men det klarade vi ut rätt fort. Hon har också börjat skriva i sin dagbok, trevliga saker. Åhhh, kan det inte vara juni nu, så jag vet om jag fått som jag vill med allt här i livet. Jobb, egen lägenhet och kanske…hehe, ja ni vet en sån där flikka…*rodnar lite*!

Påståendet ja, jag skrev det typ igår efter att jag skrev häri så, jaa, jag gjorde det med detsamma. Nu till nästa påstående…jag kommer att träna ikväll!! Kolla imorgon så får ni se…

Herrå

*out*

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.