*helförvirrad* eller nåt

Jaha, så var den dagen över….den var väl kul. Jo, jag hade kul, det måste jag ju erkänna, men lite jobbigt blev det ändå. Jaha, ska väl inte tro en massa saker nu, får reda ut det först. Men, är man lite full och sådär, då är det lätt hänt att man förstorar upp saker, men det betyder ju inte att jag vart mindre less på det som var igår dårå. Ahh, jobbigt…tycker inte om när folk ska vela! Neee, idag ska jag tillbaka till skolan och ska vara där i typ två veckor. Ska få en del gjort har jag tänkt mig. Rollspel och arbeten, projekt och lite annat dårå. Får passa på nu när jag har fast uppkoppling på skolan. Arghh, känner mig allt lite frustrerad….

Herrå!

*out*

**********

Nu är allt mycket bättre!! Jag hade självklart missförstått det som var igår, asså, det som hon sa. Nu vet vi ju vad vi har och inte har. Känns bra. Onödigt med en massa missförstånd tycker jag. Nu ska vi bara ta det lugnt och relaxa lite…*pust*!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.