Fan då, inte kul…vill ju….

Ville prata lite med en viss person igår, men hon är ju så upptagen hela tiden. Det kanske är en hektisk period hon är inne i iofs, men ändå. Snackade med hennes polare istället. På internet asså. Förstår lite hur de känner sig, fast de bor ju jättelångt borta också, så det är ju nästan värre för dem då. Men, man väljer ju som man gör. Happ, har Matematik här dårå, aningens aning trist. Idag _ska_ jag prata med henne, så är det bara och länge också. Hm, ska kanske sluta skriva nu…

senare

Jaha, nu mår jag inge vidare asså…konstiga saker som händer…usch! Det är kanske för att jag är så förbannat hungrig oxå. *suck* Vad världen är sjuk och konstig ibland, helt uppåt väggarna, inget är normalt eller nåt, vad nu det är för nåt. Fy faaan säger jag bara, får ju ångest här…har sluppit det ett tag nu, men nu är den tillbaka. Jag vill bara skrika eller nåt…gahhhh!

Allt jag skriver här känns så meningslöst, det hjälper inte nåt, för jag kan inte uttrycka vad det nu är som känns så jobbigt…

Hum, läste just vad jag skrivit, hjälpte faktiskt lite, helsjukt, men bra…

senare

Usch och fy eller nåt, livet är lite dumt ibland dårå. Men, kan ju inte göra så mycket åt det dårå. Det blir nog bra, hoppas jag.

Läs även andra bloggares åsikter om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.