Vad ska hända..?

Mitt liv är rätt ok just nu, så känns det iaf. Vet bara inte vad som händer i sommar och det är rätt jobbigt. Får jag nåt jobb..? Ska kanske söka först och undra sen..*smack da head* iaf så vill jag ha ett jobb, då slipper jag oroa mig över vad som kommer hända. Det var om pengar och sånt det där. När det gäller ett mer personligt plan så är det lite mer komplicerat. Jag vet att saker och ting kommer att vara som de är och det kan jag inte göra nåt åt. Men lite trist är det kanske. Om jag nu ska tänka enbart från min egna sida. Jaa, nu talar jag i gåtor, men så är det iaf. Var kommer jag vara om ett år då, det skulle vara kul att veta det!!! Förhoppningsvis har en massa saker hänt och jag har det bra…..kan ju alltid hoppas iaf.

Igår var jag jättetrött och ändå gick jag och la mig kl.2…Jag och två andra hittade på lite kuliga saker sådär mitt i natten. Vi kändes oss lite sådär busiga iaf. Sånt är ju alltid kul.

Dagens dag har varit både flitig och tråkig. Fick ett tokryck runt 7 och kände mig så uttråkad och allt kändes meningslöst och bara bläää. men nu känns det bättre. Musiken hjälpte mig. Jag tror att musik är så populärt för att den hjälper oss att inte tänka på våra problem och fyller oss med en massa känslor. Som glädje, hopp och lite andra saker.

Imorgon så ska klassen gå en tillitsbana, det ingår i kursen om hur vi människor fungerar i gruppen. Det ska bli intressant att se hur det blir. Ska surfa vidare nu, ses i morgon dagboken och alla som kanske läser den.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.