Jag blir så jävla less!!!!

..inte göra ett skit!!! Lite tråkigt måste jag säga. Vad trist!!!! Gaahh. Äh, lägger ner dett för denna stund.

Nej, om man skulle ta och skriva nåt vettigt istället. humzz, som Najk brukar säga!! Just det, ska antagligen till Gotland i sommar, kul!!! Har ju varit där en hel del, då jag gjorde min gröntjänst där. Det var mindre kul och jag svor att jag aldrig mer skulle sätta min fot på den ön, men det verkar som att jag kommer att bryta det.

Jag är en riktig edbrytare jag. Som tur är det bara eder som jag sagt för mig själv som jag bryter. Är ju inte en sån svikare och bangare juh, såna gillar jag inte!!!

Oärlighet är nåt jag inte heller gillar och missförstånd, det känns som att sånt är onödigt. Man skippar gärna sånt. Det är underligt vad jag kan skriva på här asså, tror att jag börjat finna mig själv, vad jag tycker och står för.

Då är denna dagbok ett väldigt bra sätt att få sig en inblick i vad jag tycker. Oftast fladdrar bara tankarna förbi utan att jag kommer ihåg direkt vad jag tänkt. Eller nåt.

Jag har en viss svaghet för yttryck som ´eller nåt´, ´d såklart´ och en massa annat som jag snappat upp av andra. Men ´eller nåt´ är fanimig mitt påfund, annars blir jag arg…eller nåt!!!! *le*

Nej, nu ska jag fixa lite och sen ska klassen till klassföreståndaren och fika, hon har fyllt 50 och sådär. Blir säkert trevligt.

herrå!

Tillbaka och nu är jag så jävla pissed!! Varför är vissa personer så jävla taskiga för? De får en att känna sig så jävla utanför. De hittar på en massa roliga saker, och jag duger inte att ha med, alla andra frågar dem, men när jag närmar mig att fråga om jag för en gångs skull får hänga på, då blir de alldeles stela och undvikande. Jag hatar sånt så jävla mycket, det får en att känna sig mindre värd än en hög med skit. Visst, det finns säkert nån bra anledning till att de inte vill ha med mig, men det är ändå taskigt. Jag blir så less!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.