Full som faaan!!! Inte längre.

Nån gång vid 4-snåret

Jag är såå full, så om jag stavar fel, vet ni varför. Mår lite illa oxå, bläää!! Festen var rätt kul, måste jag säga. Träffade folk från gröntjänsten och en massa annat trevligt folk, alltid kul, så är det.. Borde sova, för jag är så övertrött, men jag ska allt sitta ett tag. Verkar som att jag missat Najk, lite synd, han verkar ha behövt nån att snacka med. Men men, sånt är livet!! Brister ut i sång!! jag borde sova, innan jag spyr eller nåt, känns som att jag kommer göra det snart!!

Gonatt!!!

Näe, vill ju skriva en massa här i….ok, where to begin?? Jo, idag var ju jag på fest dårå! Det var trevligt förutom att någon snodde mobbar, inte alls nice..!! Ska ju sova nu, så jag ska väl skriva lite fort. Gick från Lina hem till Hovsjö, typ 8 km, liiite jobbit, men jag kom hem till slut!! Sen satte jag mig här dårå!!! Nu ska jag sussa och sen imorrn drar jag tebax till plugget!! Ha det bäst alla små sötisar och skriv gärna i min gästis…*desperat!!* Eller nåt!!!

Herrå!!

Vid 10.30 nån gång…

Vaknade av att jag hade linserna på mig, inte bra…och bakfull oxå, inte heller så bra…!Men jag hade ju kul igår, så va faan. Sa jag att jag träffade två stycken som jag gjorde gröntjänsten med. Det var lite lustigt asså, de är från Vallentuna typ och var på fest utanför Södertälje. Snacka om att världen är liten. Nu ska jag dricka lite O´boy, mumma!!

20.25 prick!

Nu är jag tillbaka på skolan, det känns la helt ok, änna. Fast jag är trötter. Har just avslutat ett pass in el gymo. Det tog verkligen på krafterna, orkar knappt knappa på tangentbordet. Vissa har visst tagit i hårdare än mig dårå.

Rätt skönt var det med lite självuppfyllande tag framför spegelväggen. På nåt sätt så känner jag mig mkt snyggare där än annars. Det är väl för att jag kan kolla på mina vackra och inte alltför små muskler.

Nej, riktigt så är det kanske inte, men nästan *le*!!

Denna dag har varit så underbar(bortsett från den smärre bakfyllan dårå), men annars, det är ju sommar, vad för bekymmer har man då? Inte några alls, allt är så skönt och bäst!! Ska bara skaffa jobb och lite pengar så blir denna sommar den bästa nånsin….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.