Hes och väntande…..

Sitter här på skolan och väntar…väntar på att livet går vidare! Nej, jag väntar på att få veta om mina föräldrar kommer och hämtar mig och mitt pick och pack från skolan. Det vore rätt skönt.

Igår var det som sagt bal och det var jättetrevligt och mycket ös! Utan alkohol också, det ni!!! Först var det samling på slottstrappan och fotografering..sen satte vi oss till bords och började inväntandet av maten. Sen åt vi och sjöng, det var riktigt trevligt.

Sen var det dans och alla rockade fett!! Hela kvällen fram till kl.1 då bandet la av. Jag själv la av typ 10 minuter innan och tog mig en skön dusch efter allt svettande.

Så, nu sitter jag här, hes och väntande…..

Hemma till slut….fick vänta länge asså, men till slut gick det! Funderar på om jag kanske ska ta av mig linserna. Det svider i ögonen. Försöker att få in en fot på nån kanal på DalNet, men det är svårt. Den enda jag gjort lite success i är Monkeybarkanalen. Tror jag gillar Starchannel oxå….ska fortsätta hära dårå…seee ya!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.