Imorgon, då, då!!

Då slutar jag skolan och är fri att göra vad jag vill, men vad är det då? idag har det varit städdag på skolan, alla uppgångar och rum har städats och det har fejats. Vissa drog och spelade golf istället, men de är oansvariga småbarn som inte kan ta sitt ansvar.

Hursomhelst så satt vi alla på slottet igår och komponerade en låt om året som har gått. Det var jättekul. Jag fick en rad skriven om mig, jag skrattar ofta och mkt och det tär på de andra tydligen. Så nu ska jag inte skratta igen.

Äh, skitsamma. Idag är det avslutningsfest och såna saker, då ska vi framföra sången och ha allmänt trevligt. Det blir bildspel och annat skojs. Just nu sitter jag här och ska kopiera mina filer ur min profil, till disketter. Det är nog bäst att jag får det gjort.

Ha det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.