glutta på…

Det har jag gjort i två dar nu. Suttit hemma och gluttat. Och inte på nåt speciellt heller. Jag har knappt satt foten utanför tröskeln heller. Börjar bli risk för antisocialt beteende…nästan iaf.

Fan, jag har ont i skallen idag dårå, kanske ska ta och gå ut i varma luften imorron. Bäst för hälsan det. Och till AF som vanligt, jag kanske t.o.m. vågar ringa på ett jobb…!

jaja, dags att sluta med dagboken!

hejdå

Det är inte kul att bara sitta här och glutta, det måste jag erkänna. Det är inte direkt billigt heller. faan vilka dåliga mickar de har på Letterman, låter som att Jennifer Lopez (gudinna, JA!) sjunger fruktansvärt falskt, och hennes körsångerskor oxå.

Nu ska jag få mitt lilla tecken på avsaknad av en sak…nämligen närhet och kärlek. Ja, även jag behöver detta, ibland känns det som att jag klarar mig lika bra utan, men det skulle inte vara helt fel.

Läste en annans dagbok här på Lunar och det lät väldigt trevligt att ha någon att gosa med. Sova tätt intill efter att ha delat en underbar upplevelse. jaja, vad är en bal på slottet *sucka*!

Nej, jag klarar mig, det kommer det med, nån gång. Dags att ta en gonattmacka. ha det bäst och mys för mig med…

*kramar allt och alla*

Micke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.