Party hela helgen!!!

Ja, det har det varit. Åkte till Katrineholm för att gratta en gammal klasskompis och så festade vi där. Måste bara berätta en sak som jag gjorde inne på systemet i Fredags. Jag och en av dem som jag skulle åka med var där inne och handlade. Sen skulle en tredje person komma och handla, men vi hann handla innan han kom så jag tog en nummerlapp åt honom. Han kom och så blev det hans tur. Dem två gick fram till kassan. Han hade nummer 633 och det numret kom upp på kassa 5. Jag stod där ett tag och tänkte på nåt och sen gick jag fram till kassa 5. Jag kollade på killen som stod där, hur han plockade i flaska efter flaska i sina påsar. hmmm, det gick fort tänkte jag, han hann visst beställa väldans fort. Så jag gick fram och frågade ´´Behöver du hjälp?´´

Tror ni inte att en helt total främling vänder sig om och kollar på mig. jag vände och gick, inte en min gjorde jag. vad gör man liksom. Hon tjejen såg det hela och asflabbade åt mina klantigheter i en kvart. fast det gjorde iofs jag också, det var rätt lustigt.

happ. så åkte vi till Katrineholm. Dagen efter så åkte vi till Järna och spelade brännboll och festade där med. Skitrolig helg var det. Nu ska jag bara softa lite granna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.