I turn to you…min vän.

I en värld som denna kan alla behöva någon som de kan lita på och vända sig till med sina problem. Grejen är den att det är ju inte så i alla fall. jag önskar att jag hade en vän som verkligen anförtrodde allt till mig och som jag kunde anförtro allt till. och att det kändes äkta. Tyvärr har jag aldrig lyckats hitta någon sån vän. jag vill att den personen ska kunna utmana mig att göra saker, positiva saker, saker som får mig att växa. Varför ska det vara så svårt? Att livet är hårt mot en, det vet jag, inget kommer gratis, men ska man behöva vara en mästare på att få folk att bli sympatiska mot en och känna..honom gillar jag, han är en skitkul person och sedan agera på det. Okay, jag är rätt ok på det, men inte fan blir jag superbra polare med dem för det! Är det jag själv som stänger ute dem, eller är vi människor alltför upptagna i dagens samhälle för att kunna skapa dessa relationer, utan att ha vuxit upp tillsammans?? De flesta har jobb, nåt idrottsintresse, eller sina partners som tar upp deras tid. Jag har inget av dessa, så jag kommer alltid i kläm. varför, varför??? Gud va livet är orättvist….!!! Nej, dags att gå vidare, vi höres imorgon livet…! Jaha, så har man äntligen fått antagningsbeskedet dårå, och jag kom förstås in på mitt förstahandsval!! Det är faktiskt sant….grejen är den att jag ville komma in på mitt fjärdehandsval, men puckad som jag är så fattade inte jag när jag fyllde i ansökan, att man skulle gra det i en viss ordning. Så i morgon är det jag som ska till arbetsförmedlinge och kolla upp om det går att ändra på detta. I annat fall får jag väl bli en beteendevetare. jag undrar bara en sak, vad blir man då? Ett måste att kolla upp det. Nu på en gång oxå. Denna utbildning sker i Västerås och då får jag bo där i tre år. Eller t.o.m. fyra år om jag skulle vilja det. hmm, nog för att jag är intresserad av hur folk beter sig och varför, men vill jag ha det som yrke?? Tål att tänkas på. Nu bläddrar jag iaf på hsv hemsida, nu i asken. Sedär, nu hittar jag nåt. Det går rätt trögt här asså. Nu hitta jag min utbildning.

Efter studierna kan du arbeta med utrednings- och utvärderingsuppdrag, administration eller utbildningsfrågor. Med en beteendevetenskaplig utbildning har du kunskaper som kommer till stor användning inom många arbetsfält och samhällsområden.

Jag ska nog gå detta program ändå, det låter ju inte alls så hemskt som jag föreställde mig, låter faktiskt väldigt bra! Nu ska jag bara ordna bostad och en massa annat skit, uscha!!

Fy faaan Vad jag är BRA!!!!!!! Nu blir jag minsann jätteglad juh!!! har inte velat ta till mig vad detta innebär eftersom jag inte trodde att jag ville hålla på med sånt, men nu när jag läser att jag kan plugga ekonomi/informatik, inom programmet så känns det mkt bättre!!!! WEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj oj, nu blir det till att fixa och dona, ses alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.