Rullande romanser

Idag har jag varit utanför huset för första gången på flera dagar minsann. Var och framkallade en fotorulle för 119:-. Kände mig rätt så död nere på stan, förundras av allt skumt folk som finns alltså. Kolla på AF en sväng, sen gick jag till bibblan i min väntan på att tiden skulle gå. Satte mig på en parkbänk och drack sprite i sällskap med några syriantanter. Sen gick jag och hämta korten. Stötte på en bekant och prata lite, sen drog jag mig hemåt. Åt och sånt hemma sen ringde en annan kompis och ville hitta på nåt, så vi begav oss ut på stadens gator och rullade lite. Det var inte det bästa underlaget, visste jag redan, men inte han. men vi rullade igenom halva stan ändå. Nu är jag hemma och ska nog lägga mig tidigt idag, för imorgon måste jag göra en massa viktiga saker. Bl.a. ringa om lägenhet i Västerås. Fick för övrigt besked från Nackademin idag, att jag är behörig att söka det jag söker och att antagningsbeskedet kommer i slutet av nästa vecka. Lite jobbigt att inte veta helt säkert förräns då. Nu måste jag ju vara helt osäker i en och en halv vecka, whether or not, jag ska bo kvar i Sthlm eller flytta till Västerås och det är lite jobbigt. IRC-träff imorrn som vanligt på onsdagar. Vi ska träffas kl. 19 på det vanliga stället och sen ska vi spela brännboll. Efter det är det middag eller nåt. Jag har inte så mkt pengar kvar, så jag vet inte hur det blir med den saken. Nu ska jag ta och äta lite kvällsmat och sen läsa eller kolla på tv.

Hejdå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.