Gifta sig???

Hmm, nej, det ska inte jag! men tydligen ska en av mina äldsta vänner det *chockad*!!!! fattar inte hur denna person tänker asså. Hon är en av de mest omogna jag känner. Men men, det är hennes liv. Idag vaknade jag kl.14, kanske inte så bra, men, men. Sen gick jag upp och satte på burken (fatta rätt)! Jaa, vad gjorde jag sen? Kollade på teve och inte så mkt annat. Sen blev det data och sen åt jag middag. fortsatte med data. Åkte till en kompis och satt där och kollade på En Värsting till syster 2, den är bra tycker jag! Klagomål på det går till gästboken, tack!! Sen fick jag skjuts hem och nu sitter jag och fnular med en massa saker, som vanligt. Ska INTE sitta för länge, så är det!!

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.