kick-mmmkay-flipp!!

Jeeee, elit!! jag känner mig ljäääligt elit just nu såhär en halv 6 på morgonen. Så är det! Har kollat på två rullar och chattat på IRC mest hela dan, det var ju sånt sugväder. Imorrn ska jag bli modell. jepp, men idag menar jag ju. Det är ju Onsdag morgon. *trött*!! Ska gå och ta och sova kanske snart. Jag vill bara skriva nåt uttömmande först. Vet inte vad bara.

Ska flumma järnet.

Gröna saker i en ask, det är fest i natt!!

Det är en grej som du måste veta, jag vet att du är ledsen, men det kan jag inte göra något åt. Det var ju inte p.g.a. mig som det hände. Jag är inte medveten om konsekvenserna du talar om. Mina röda ögons smärta, kan inte göra dig hel igen, dem skär som laser i din själ.

MER poesi åt folket!!! Naj, det är ju lamt juh.

Jag är så fruktansvärt trötter idag, så är det! aaahhhhh

GONATT PÅ ER!!!!

Gokväller!

Vaknade kl. 15 idag, skönt att få sova ut. Är just på väg att dra iväg, om nu Micke kan sluta snacka i fånen asså. Vi ska käka och softa på Hirschenkeller. Det är sånt jävlka skitväder idag asså och det suger pung tycker jag. Men, men, så är det! Det ska bli gött att få i sig en matbit osså. Har ju bara käkat lite frulle och det var flera timmar sen juh. Ses i natt pojkar och flikkor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.