Oj oj oj!!!

fan vad det är mkt nu asså, ska bestämma framtiden, vad jag ska göra ikväll, om det är fest i stan eller hemma i stan…..! Lägenhet eller inte, komma in på Nackademin eller inte…! usscha va stressigt det är!!! Ringa massa folk och se vart de ska och grejer. Fy!! Pust, nu lugnar det visst ner sig här. Skööönt. Nu har jag käkat och sitter här i solen och väntar på att farsan ska komma med mina rekorderlig cider, mmm, skogsbär!! sen bär det ner till en polare, där vi ska förkröka lite. och sen åker vi till sthlm och super vidare, träffar alla polare!! Det kommer vara packat med folk jag känner, och det är ju skitkul!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.