Jävla idioter!!!

Va fan ska en del hålla på och bråka och vara jobbiga för? Jag vet iofs varför, de har problem och de är störda. Iaf så har denna dag varit väldigt sego. Började med att jag vaknade kl. 10.30! Hade då sovit sen kl. 5.30, inte så länge asså. Gick upp vinglig som fan och helt röd överallt. Tog mig lite oboy och satte mig att surfa, satt sen här i typ 8 timmar eller nåt. Drog och duscha, gick upp till affären och handla lite basicgrejer, sen hem att äta och surfa lite till. Drog ut med hunden, för att sen gå till bussen som inte gick som jag hade tänkt. Det var ju Lördag, så bussen gick inte alls som jag trodde. Jaja, kom upp till Sthlm, höll på att somna på pendeln förresten. Drog till Hirschenkeller, men var bara där några timmar, orkade inte så länge. Drog mot Pendeln, där började jag kolla efter syrran och hennes crew. De skulle gå på vid Södra, så jag gick och satte mig i en vagn. De kom på, allt var frid och fröjd. Helt plötsligt bryter helvetet loss. Det var en bunt med kickers som skulle slåss med varandra, självklart med knivar oxå. Det kunde ha gått illa, men det gjorde det som tur var inte. Men jag satt alldeles för nära all action och det gillar jag inte. Blev alldeles hispig ju. Nu är jag hemma i lugna najsiga Hovsjö iaf. Det känns bra. Ska sova strax, gonatt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.