Jag, en webtekniker?

Jajamen, jag ska inte flytta till Västerås, jag får stanna i Stockholm!! Jag kom in på mitt andrahandsval, webteknik. Så den 15:e Augusti blir det upprop och sen ska det hackas av bara den. Njae, kanske inte hackas =)! Hoppas att det blir allt som jag vill att det ska bli. och det ska det fanimig bli!! Behöver inte ta något studielån, får bo kvar hemma. Måste iofs pendla till plugget, men så är det bara, inget att göra åt. Kan festa med alla nya polare varje helg, skitkul!! Ska väl försöka komma närmare plugget på nåt sätt *klura*! Hmmz, usch vad jag känner mig konstig, helt knäpp asså. Ska gå ut med jycken och sen sova för imorgon ska jag åka inlines minsann. alright då

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.