*asg*

Jaha, det var ju lustigt, *säga med flabb i magen*! Ibland så förstår jag inte hur vissa människor fungerar. De är bara för roliga. Jaja, igår var jag ju på Monkey Bar med ett gäng, det var rätt kul. Började hemma hos en snubbe med förkrök.

Jag blev tydligen jättefull (enligt dem då), fast jag tycker att jag bara var full. Iaf, så väl framme så mötte vi ena ägaren som släppte in oss, utan problem, behövde inte betala nåt alls, rätt så soft. Väl inne så var det rätt lugnt. Hände inte sååå mkt därinne.

Träffa lite folk som jag känner från lite här och var. Drack en massa cola, mest för att nyktra till, kände att det blev nog där. men det skulle jag inte ha gjort. Efter att de stängde, tog vi bussen mot Skanstull, där gick vi av och jag drog mig mot nattbussen (noll koll på var den gick).

Iaf så hittade jag en hållplats till slut. Bussen kom, fullpackad var den och ingen ventilation alls. Jag började svettas och må illa. *ugga* Det blev värre och jag började kallsvettas, mitt livs värsta bussresa. Väl hemma så somna jag iaf till slut.

Idag har jag varit slö, bakis och skum i magen, men nu känns det bättre. Känns inte som att jag hade kunnat/pallat med antingen skumparty lr ferre hos en annan jag typ känner lr nåt. Skönt att slappa hemma.

Nu är det bara två dar kvar tills plugget startar. Det ska fanimig bli kul. Och skönt att känna att jag gör nåt nyttigt och användbart igen. Jag ska ju bli webtekniker!!

Ha det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.