Tråka på skolan!

Jag sitter vid en av skolans datorer och har egatrist. Finns nget att göra. Det är typ för att vi bara fått tillfälliga konton tills vi ha bevisat att vi kan hantera dem. ugga, man är väl inget pucko heller!!! Aja, blir nog bra, ska ta och dra nu, träffa en viss flikka minsann.

Sitter hemma efter en väldigt mysig och bra dag. Först var det ju skolan och sen träffade jag den här tjejen. Vi kommer väldigt bra överens och har väldigt mycket gemensamt. Hon är trevlig, söt och go. Tycker jag. Hoppas du tar åt dig nu!

Vi kan prata om allt, nästan iaf och det känns väldigt bra. Jag känner att jag typ öppnar mig inför henne. Det är bra för mig, jag är rätt dålig på att känna saker annars, jag mest flyter på och är.

Ibland känns det som att allt bara är en stor falsk dröm och att allt som händer mig inte har någon betydelse. men det gör det ju. jag är bara så avskärmad från det. Sen så lever jag mkt i ögonblicket och glömmer det som har varit, det blir passé.

Jao, det är jobbigt att leva…och jag vill bo i Sthlm NU och jag vill ha en flickvän att gosa med osså! men jag överlever nog.

:´0(

Puss och kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.