Phreaka!!

Jag är ett phreak! Jag bara chattar och surfar på communities hela dagarna. Idag har jag haft Office…inget nytt…Photoshop, gjorde en övning. Sen nyss har jag haft Internet, vi håller på och ska göra ett arbete om Internet historia. Det har jag väl gjort lite åt. Men inte extremt mkt. Träffade Camilla igår som sagt. Det var väldigt najs. Märktes att jag inte träffat henne på ett par dar. Vi var på en föreläsning om hur man syr fantasy/medeltidskläder!? Inte direkt min grej, men det var intressant ändå. På Torsdag ska vi gå på en modevisning med just såna kläder, det lär vara ngt intressantare. Nu ska jag gå och ha ekonomi…hoppas det inte är allt för trist =)! Ikväll ska jag till tids oxå en stund…så jag har iaf fullt upp.

cs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.