Hata dem idioterna

De är så taskiga, bara mobbar och nedvärderar mig hela tiden. Läser saker och utnyttjar det jag skrivit i dagboken för att racka ner på mina svagheter. Smalin och en till…DjRazor….De ska vara mina klasskompisar asså…;P!! Aja, det där var ju bara lite halvseriöst. Jag sitter och väntar på att kl. ska bli 17.00, så ska jag ringa till Camilla och se vad hon gör. Sen ska jag väl träffa henne. Det var ju ngn modevisning eller nåt vi skulle på. Hoppas inte den håller på för länge, jag har inga stålar att käka för och jag är redan hungrig. I värsta fall får jag väl åka hem utan att gå på den där visningen. Jag får iaf träffa henne en liten stund. Igår va jag på tidsfördrif, det var najs, mer kul än förra gången iaf. Träffa massa folk och så. Blev t.o.m. bjuden på en cider. Tack för den! Jaha, jag vill ha pengar! Ge mig en massa…NU!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.