Ojsan…

Nu känns allt bättre. Vår julskinka har rymt…! Hahahaha, chilla på skolan och sen hem och tråka =(! Kanske ska ta och fixa med ett skolarbete. Det måste jag göra…kan inte hålla på och fiffla med annat.

Jaha, lite lite skolarbete blev det..heh, mest fifflandes…dum jag är. Men men…! Var rejält uttråkad och blev liksom lite nere, men det gick över när jag fick lite mat i magen. Sen fick jag ett mail som piggade upp. Känns som att jag kan vara lite lättad.

Imorrn är samma visa som varje dag. Gå upp ta busssen till tåget, ta tåget till sthlm, ta bussen till skolan och tråka där till 17.00 Sen hem och tråka. Trist värre. Får försöka göra nåt vettigt när jag är hemma. Fast det blir svårt.

Jag är ju så förbannat oengagerad….

Nu ska jag sova…cs imorrn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.