Ser ni inte…

Ser ni inte…stanna upp! Tänk efter, fundera, reflektera…gör nåt. Gå inte där som robotar! Jag vill inte att ni ska vara så kalla!

I can’t change…..and I’m a million different people from one day to the next. Ibland känns det som att jag inte spelar någon roll. Jag bara finns där, blir tagen för givet. Men varför spelar det någon roll? Jag behöver väl inte känna mig så speciell….? Jag känner mig inte så speciell iaf. De som är speciella brinner för nåt, vad brinner jag för? Känner inte mig engagerad i något. Bara i att vara egoistisk och tänka på mig själv. Jag vet inte hur jag ska vara. Jag måste nog sluta tänka jag jag jag!!! Men det är ju det enda jag känner till, det känns ju bättre att skriva vad JAG tycker och så vidare. USCH!!

Jag är en hemsk människa som bara älskar att vältra mig i självömkan….åhhh, det är så synd om mig, jag känner mig så utanför, jag är så ledsen för att jag inte får allas uppmärksamhet hela tiden….osv…! Jag är fan patetisk ibland. men jag tycker inte synd om mig själv för det?? Eller…? Bläääää!!!Ok, tänkte vara lite mer positiv, det är ju ingen idé att vara neggo liksom. Telia erbjuder just nu adsl för privatpersoner…väldigt bra tycker jag. Ska nog ta och skaffa det. 1475:- i installering och 250:- i månaden fast uppkoppling =))! Alltid nåt att vara glad för =)! Enda haken är att jag måste ha ett nätverkskort som jag inte har. Måste ju köpa det med dårå! Sen kan jag vara online hela dagarna i ända, min dröm!!!

Ännu en dröm i uppfyllelse…får se till att skaffa nya drömmar, annars har jag ju inget att se fram emot snart! Det är dumt att man inte kan uppskatta själva grejen med att lyckas utan måste ha mer och mer. Jag menar, det är ju bra att vilja mer, men ska man inte stanna upp och se det man lyckats åstadkomma med och vara glad för det?? Vi människor borde lära oss det! Annars blir det bara värre och värre! Olyckligare och olyckligare. Vi människor är verkligen blinda…det är fan dagens sanning. Jävla neggon hela bunten! Nu blir jag fan arg!! Stanna upp och se dig omkring för faaan!!!! Det finns alltid nåt att uppskatta eller vara glad för…så sluta vara så jävla grinig och sur. Men jag vet, det är inte så lätt! Skitsnack, ska fan sluta dalta med alla neggon. Och skälla ut dem om de klagar!! *minneslapp to self* Sluta klaga och var glad för det du har Micke!!! Nu jävlar ska jag bli ett jävla superfreak…!!! Later!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.