Vad gör jag här??

Det undrar ni vad? Jag med, men jag har tänkt lite faktiskt. Ska fixa till lite grejer och kan ju skippa Photoshop så jag gör så. Har bara en mässa som jag ska gå på idag. Efter det ska jag hämta upp en människa som jag tycker om och sen ska vi åka hem till mig. Så är det! Undrar jag varför detta med status är så viktigt. Och jag undrar om det finns ngn som skriver lika mkt i sin dagbok som jag. Jag skulle gärna bli mer poppis i min gästbok, men jag tycker liksom det är fel att hålla dialoger i den…alldeles för mkt iaf. Lite kul kan man ha. Nej, dags att äta frulle och åka ner på stan för att fixa lite viktiga saker. Ha det bäst !

Jag har skrivit i min dagbok 128 ggr!
Jag har 371 inlägg i min gästbok!
Jag har 78.25 i status!
Jag blir aldrig knäckt av en viss Big Tymer!!!

Ändrade planer har det blivit idag. Vissa saker mer tråkiga än andra. Men jag mår ändå bra, är lite bekymrad dock.

You say my eyes are beautiful, but it’s because they are looking at you…!

Denna fras kommer från denna låt med Whitney Houston, vars album jag köpt idag! jag vill rikta den till en speciell person, så hon fattar att jag tycker väldigt mkt om henne! Hoppas du tar åt dig. *kram*!

Sådär..nu var det sagt, ska jag koppla ner nu?? Ja, fresten så får jag nog bo hemma ett tag till, den där lägenheten var lite för bra för att vara sann. men men, så är livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.