Where do broken hearts go? *lessen*

Idag är allt bara ledsamt!

[youtube]8yvsU4SNWPA[/youtube]

Sitter och lyssnar på Whitney Houston och gråter nästan, så jobbigt är det. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, det är så fånigt egentligen. Jag vill inte ha det så här!!!

På ett sätt vill jag ha henne såååå jävla mkt, men på ett sätt så är jag så jävla sur på henne just nu. Allt detta gör att jag inte vet vad jag ska känna, tycka eller nåt. Men jag vill inte ha henne! Inte nu, inte efter det här. Men det är jobbigt ändå. Jag tycker inte om det här alls.

Jaha, nu sitter jag här och segar som vanligt. Nu SKA jag stänga ner allt utom projektarbetet, så är det bara! *veta*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.