Upp o ner

Jag vet inte vad som är upp eller ner…eller nåt. Borde jag veta det?? Känns som att jag gör nåt fel, men ändå så fattar jag inte vad som säger att just jag gör fel. Äsch, om någon tycker att jag gör dem orättvisa, så får denna någon gärna berätta det iaf.

Jag var ju på kryssning iaf, det var händelserikt alltid….mer säger jag inte.

Nåt mer som är både upp och ner är mina investeringar i aktier! De kan inte bestämma sig för om de ska gå upp eller falla…men så är det ju med dem. Nu är jag så fruktansvärt hungrig så det är inte sant, kan ju bero på att jag inte intagit fast föda på mer än ett dygn. Inte så smart. men jag ska ju snart äta, så det är lugnt.

vad mer kan sägas….jo, jag får snart en massa pengar, tror jag iaf. får får jag, men om det är snart det återstår att se. Idag har jag skippat skolan och borde verkligen plugga till provet imorrn, det är väl vad jag ska göra resten av dan iofs.

Nu ska jag iaf ta nåt att äta, cs på er!

[youtube]wg6SUlgKKZs[/youtube]

My love!

An empty street, an empty house, a hole inside my heart.
I’m all alone the rooms are getting smaller…
I wonder how, I wonder why, I wonder where they are.
The days we had, the songs we sang together, oh yeah!

And oh my love, I’m holding on forever.
Reaching for the love that seems so fine.

So I say a little prayer.
And hope my dreams will take me there.
Where the skies are blue, to see you once again my love.

Overseas, from coast to coast, to find the place I love the most.
Where the fields are green, to see you once again, my love.

I try to read, I go to work, I’m laughing with my friends.
But I can’t stop to keep myself from thinking, oh no.
I wonder how, I wonder why, I wonder where they are.
The days we had, the songs we sang together, oh yeah!

And oh my love, I’m holding on forever.
Reaching for the love that seems so fine.

So I say a little prayer.
And hope my dreams will take me there.
Where the skies are blue, to see you once again my love.

Overseas, from coast to coast, to find the place I love the most.
Where the fields are green, to see you once again.

To hold you in my arms, to promise you my love.
To tell you from my heart, you’re all I’m thinking of.

Reaching for the love that seems so fine.

So I say a little prayer.
And hope my dreams will take me there.
Where the skies are blue, to see you once again my love.

Overseas, from coast to coast, to find the place I love the most.
Where the fields are green, to see you once again, my love.

My love……..

Jaja, den är fin….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.