Porrkyssar…och smek!

En fet tunga långt ner i halsen kan ju vara trevligt ibland…eller vad säger ni? Kanske inte en fet och långt ner i halsen iofs…men det finns väl såna som gillar sånt. En öm kyss då och då skulle inte sitta fel iaf. Särskilt inte nu när jag har piercat tungan, ska bli ganska intressant att känna efter hur det känns. Nog för att jag haft tillfälle, men jag känner att det är inte rätt att kyssa nån bara sådär utan några skrupler, jag är nog en för mkt kärlek ska det vara annars får det va – människa….! Men vafan, varför då?

Om jag vore full de ggr jag hade chansen så kanske jag hade flugit på människorna i fråga, vem vet…! Men nej, jag är för försiktig när jag är nykter….tar allt för allvarligt tror jag! Det är lite dumt med mig. Jag kan vara hur oseriös och flummig som helst, men när det gäller fysisk kontakt så blir jag helt plötsligt jätteseriös!!

Dumt, tänk vad mkt njutning man har missat! Men men, sån är jag och jag duger ändå…! Smek är nåt som är väldigt myyys! Men det får jag ju oxå klara mig utan…hur kan jag överleva utan all mänsklig kontakt? Jag vet inte, jag laddar upp nån gång per år med nån flikka som fått för sig att hon gillar mig….men sen så brukar jag klara mig ett bra tag…som tur är! Nu ska jag ta och pallra mig från skolan till tids och där ska det inmundigas god mat och dryck och delas med en massa medmänskliga offer vad vi gjort för nåt med våra ynkliga liv 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.