En till piercing…

Jaha, vad ska jag säga idag. Jag är trött och bakis…men så ere ibland! Festen igår var skoj, vart lagom full och träffade en hel del trevliga människor. Sov förbaskat bra på en massa soffkuddar, men det var inte så skönt när jag vaknade! Har rätt ont i min nu stela nacke. Blev bjuden på en fest nästa helg med, får se om jag går dit, beror på vilken dag det är. Ja på Lördagen går det ju inte, då är det Docklands som gäller.

Och nu till rubriken! I Fredags så piercade jag mig i örat, ni vet däruppe på örat där det är en massa brosk…det gjorde väl inte så hemskt ont, men det kändes. Snyggt blev det väl…men jag vill få fram den där kulan längre fram så den är på framsidan! Fast det ska jag nog vänta lite med, tills det har läkt lite mer, gör ont att dra i skiten. Det är synd (läs tur) att jag inte är mer intresserad av piercingar som vissa andra….*harkel*!

Jag är som skapt för såna saker…ingen rädsla för nålar eller smärta sådär direkt. Men tänk om jag vore jättefaschinerad av grejen, då skulle jag nog ha ungefär 1043 stycken piercingar på både möjliga och omöjliga ställen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.