Paaarty!! Annars jävlar blir jag sne

Japp, så ska det vara! Jag ska på bio imorrn och se Dolt under ytan *scarrrry!* Sen på Lördag så är det ”filmkväll” antingen hos mig eller på whatever place is free. Måste bara fixa lite proviant och sånt, diverse tårtor och sånt. *harkel*

Lalalala, jag hade tenta igår, det gick nog bra! Sen var jag på tids, det var skitkul! Sen gick vi till ett annat ställe ett tag. Sen var jag huvudkudde och sov på nattbussen som var sjuhelveten varmt. Nu sitter jag och leker lite i skolan!

Leka eller allvar? Det är frågan. Jag vill på ett sätt leka, men jag är så rädd att nån ska ta skada då ju…får leka med nån som jag träffar bara flyktigt…iofs…*klura* ! Hmm, jaaa, vem vet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.