Save me from the forest mr.muki

Lurad! Om du nu trodde jag hade varit stygg inatt! Kunde helt enkelt inte sova. Satt och lekte här, letade som en tok efter en massa bekanta, måste utöka min vännerlista ju! =)) När jag räknade efter hade jag 137 stycken på vänner listan…nu har jag väl snart en 20 till! Kul att se hur mkt folk man träffar på överallt! Jamen om man skulle börja på labbsidan…javisst! Nu har jag gjort det…och nu leker jag bara!

De andra skriver på vår affärsidé…intressanta saker! Nej men vafan vad det är tråkigt….jag vill ut och dansa och supa bort mitt membran! Kom hem dumma idioter….!!! De kommer inte…jag kan ju iofs ha kul ändå! *hoppa runt som den tok jag är*!! Jag har ju så kul här ensam i mitt rum…ute i skogen…inte alls =/! Jag vill inte bo i skogen….snälla herr muki rädda mig! *be på knä*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.