skratta.gråta.vet ej..

Jag vill skriva mera, skriver ju så lite nuförtiden. Hmm, vad ska jag skriva om då? Imorrn ska jag gå upp klockan 5.39 och fixa iordning mig och ta mig till Centralen och träffa tjejen på tåget. Måste säga att det går fort nu….nästan för fort…jag hinner inte med känslomässigt…måste få allt att sjunka in tror jag!

——————–

Så ska jag fixa med hemsidan i plugget, så det blir klart! Oh fuck, imorrn ska visst svenskan redovisas, oh well, jag har inget att redovisa…eller jag tror inte det iaf! Skitsamma, jag har redan Svenska C!

———————

Hmm, sen måste jag in till den där förbannade databutiken IGEN! Cd-rom enheten vägrar ju läsa skivorna. Undrar om det är pga. Win2k som jag installerat? *klura* Nåja, jag får gå och klaga återigen och så ska jag byta ut min kabel med. Så jag äntligen kan få mitt nätverk!

———————

Blääurk för att inget funkar som det ska, alltid samma visa!

———————

Nu är jag på skolan, trött som en söndersparkad gnu och hungrig som ett lejon! Jag kunde knappt öppna ögonen i morse…stackars Jessica..fast hon var ju oxå trött på tåget. Jag var så trevlig att jag somnade, till slut iaf.

———————

Nu sitter jag och raggar gästboksinlägg, eller njae, jag pratar lite med folk.. =)

———————

Blubb, klar med det, ska bara vänta på att lektionen börjar…la la lala. Varför är all partystämning i stan pajad för? Ingen som brukar festa, och då talar jag om ravefester, har gjort det på flera veckor, det är ju aptrist! Känns nästan som att RK lyckas sabba kulturen och allt. Sånt suger fett!

———————

Situationskildring i tiden?

Ang Nackademins utsökta planering.

Grodan i fickan
En dag mötte en grön liten groda en man när hon hoppade över vägen.
Grodan kväkte åt mannen: ”Om du kysser mig blir jag en vacker prinsessa.” Mannen plockade upp grodan och satte den i fickan. Efter en stund kväkte grodan ”Om du kysser mig blir jag en vacker prinsessa och jag LOVAR att stanna hos dig i en vecka!” Mannen plockade ut grodan ur fickan, tittade på den en stund och log. Sedan stoppade han tillbaka den i fickan och där fick den ligga bland mobiltelefon och pennor. Efter ytterligare en stund kväkte grodan desperat:”Om du kysser mig blir jag en vacker prinsessa och jag lovar att stanna hos dig i ett år och jag skall göra allt du begär.” Mannen plockade återigen upp grodan ur fickan och tittade på den med ett underligt leende. Men ner i fickan åkte grodan igen. Då kväkte grodan ”Men hallå! Varför vill du inte kyssa mig. Jag skulle bli en vacker kvinna och den perfekta flickvännen.” Då plockade mannen upp grodan igen och sa
”Hör på nu. Jag pluggar till webingenjör på Nackademin, och jag har inte tid med någon flickvän eller sex eller annat larv, men en talande groda är coolt.”

Credits till Stoffe i min klass som skrivit detta!!

———————

Nu skriver jag här igen…mkt finns det att skriva om. Jag är en partypojke ju, men jag är inte en sån som typ grabbarna.nu, ni vet såna där som åker på charter och super och har skitkul! De är oftast väldigt manliga och medvetna om sin dragningskraft. Varför kan inte jag få bra självförtroende och få tjejerna att dregla synligt?

———————

Nej, nu ska jag sluta dagdrömma!

———————

Jag har fått till en hel sidan nu! *glad* har lite uppslag till hur det ska se ut och ska fixa iordning mer text så blir det bra. Snart måste jag plugga på en massa teori i en massa ämnen med…blääää! Ekonomi nu!

———————

Hade visst ingen ekonomi, får leka med Photoshop och html istället, rätt nödvändigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.