minnen.tågknas.betyg

Jag satt och tänkte på saker jag gjort i mitt liv…och blev lite sådär, jag vill göra om det och det…lala..! T.ex. När jag var på kibbutz sommaren 97. Jag var 17 och skulle fylla 18. Åkte helt själv med en förening kallad svekiv, ner till Israel.

Det var en väldigt spännande tid. Jag blev lite chockad när jag kom fram med mina medresande…vi blev välkomnade av en massa fulla volontärer, de var läskiga.

Hände iaf massor under den tiden…orkar fan inte dra upp allt. Vart så full så att jag blackoutade bl.a. Var i Eilat och simma bland fina firrar. Kollade in Jerusalem med alla heliga platser. Var och badade i döda havet, sved som fan, men tufft var det! Kanske ska lägga upp bilder på det!

Jobbade i matsalen på kibbutzen hela sommaren, skönt och svalt. Träffade en massa folk från hela världen oxå, tufft var det!

Berättar mer sen när jag kommer hem, cs.

At home at last.

Många kval senare liksom. Det är fan en pina att åka pendeltåg. För det första vet man inte om man kommer hem i rätt tid, för det andra vet man inte när tågen kommer osv..! Och så folk beter sig för att till varje pris komma med första bästa tåg, det är ju sjukt.

Idag var tåget försenat med en kvart, så det var rätt mkt folk på perrongen. Och det var inte ett stort tåg som kom. Det var ungefär lika mkt folk i tåget som utanför och då var de packade som sillar inuti tåget. Men ändå stod folk där som fån och trodde att de skulle komma med. Idioti!!

Nu till betyg. Jag har aldrig varit den som haft ambitioner att få högsta betyg i nåt. Jag är relativt nöjd, bara jag får godkänt. Ok, det är alltid trevligt att få ett högre betyg om det inte krävs allt för mkt studerande.

Jag får väl hoppas att jag klarar de kurser jag går nu…annars kan det bli lite jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.