kär.trött.spanar.

Hej, här har ni mig och jag är minsann kär! Jag vet inte hur det gick till, men så är det. Eller, jag menar, vet man varför man blir kär i just den man är kär i? Alltså precis varför. Det undrar jag. Fast det är iofs av mindre betydelse just nu, för jag är kär, sen kvittar det egentligen varför jag är det. Ursch va kallt det är i mitt rum. Kan inte hon vara här och värma mig. Hihi, fast vi har värmt varandra hela kvällen egentligen. Kollat på tv i hennes soffa. Det var mysigt. Och sovit lite ihop. Och ätit middag. Gott. Egentligen vet jag inte varför jag alltid klagar och gnäller, jag behöver ju inte det egentligen. Det är ju sant som de säger, om man inte vill ha några problem så behöver man inte ha det! Det är bara att sluta gnälla och bara göra allt man vill och ska för att nå det man vill i livet. Utan nån ånger, tvekan eller annat hinder. Trött har jag varit mest hela dan, kan bero på att jag gått upp rätt tidigt hela veckan, men idag ska jag sova länge! Har spanat lite här på Lunarstorm och ska väl gå och sova nu!

Godnatt och en puss till min prinsessa! ;))

Gomorrn! Sitter här och käkar frukost, det är gott! Sov skönt inatt, slockna som ett ljus gjorde jag 😉 ! Ska fortsätta spana lite och kanske plugga lite senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.