sjuk.installera.status.

Fan, nu är jag sjuk! Eller nästan, kanske har lite feber och förkyld är jag. Halsen är dum och det gör ont i höger lunga…eller därvid. Hostat för hårt kanske =) Jag vill ha nässpray och rensa min jävla bihåla! Usch! Ska på bio ikväll, hoppas filmen är bra. Och så ska vi betala handpenningen till resan med. Skööönt, det blir av liksom. Ja, det blir nog värt pengarna!! Bläää, hata hosta! Ja, just det, idag har jag installerat DOS och Win NT Server på min nya 20 Gigs hårddisk. Och så fick man uppdatera status….trevligt värre 😉

Sänder en stooooor kram till min älskling dixtrix *puss på dig*

=)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.