pay it forward

Igår var det alla hjärtans dag! Trevlig dag var det, fast jag vart stensjuk. Jag har ju varit lite småkrasslig i några dar, men igår blev det mitt immunförsvar som fick ge vika för de dumma baskiluserna. Satt i skolan och installerade som sagt, sen drog jag och mötte älsklingen på Designertorget, vilket jag för övrigt inte alls visste var det var. Sen gick vi till Ticket på Sveavägen och betalade handpenningen till resan. gav varandra lite grejer….fick världens finaste kort! =)) *glad* Sen åt vi på McD i brist på pengar så blir det så. gick vidare och hämta ut biobiljetter och sen till tids. Satt där och prata förkylda språket, ingen haja nåt av det jag sa. Bmen bjag kan prataa. =)

Sen gick vi på bio och såg Pay It Forward.

[youtube]tGcwG-2owow[/youtube]

Så jävla bra film. Den gick ut på att man skulle skicka vidare tre goda gärningar för den som gjort en bra gärning mot dig. och jag böla som en bejby…fan va jag e känslig ibland asså. Men det hade ju sina orsaker.

Nu är jag hemma och är så sjuk. Sådär, nu har jag varit duktig, och fibblat ihop ett mail till nån snubbe på Astra. Och fixat upp min cv-sida på themikster.com!

http://www.themikster.com/cv

Vilotajm!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.