hosta.film.döden.

Inatt höll jag på att hosta ihjäl mig, skitjobbigt var det! Hatar sånt. Så jag gick och la mig och sov på en soffa, sängen var ju full av dumma kvalster.

Jag är en mediahora, ingen vill ha mig!!
Ja, vore jag inte så feg och blyg så…
Då skulle jag stå där uppe med de andra hororna och bara njuta!

Ja, det är fan min högsta dröm. Att bli stjärna…att få uppträda. Antingen i en grupp eller som backup sångare eller vafan som helst, bara jag får sjunga eller dansa! Jag kände det igår när jag såg på melodifestivalen, det är ju detta jag brinner för. Nej, inte just melodifestivalen, utan sjungandet och dansen.

FAN! jag måste börja satsa lite på saker som drömmar, kanske inte hoppa av plugget och dra till USA eller nåt sånt drastiskt, utan kanske börja sjunga i nån kör eller gå nån danskurs…men sånt kostar ju eller så vill jag ha nån med mig. Att det ska vara som vanligt, en massa hinder. Men jag vet ju att de bara är jag själv som hindrar mig.

Satan i gatan! Hata all osäkerhet!

Vi hyrde ju film igår ja…den såg vi efter melodifestivalen.

Final destination.

[youtube]DD_MAz96L70[/youtube]

Den var helt ok. Han som alla påstår att jag är lik var med i den. Jack från Dawsons Creek, han som är homosexuell. Huvudrollen innehades av han som spelar Stan i Eminems video Stan. Jag är rätt säker att det var han.

Den handlade iaf om att döden har ett mönster för alla oss människor och om man lyckas lura dödens mönster som de gjorde genom att hoppa av planet som exploderade, så måste man dö på nåt annat sätt, och det gjorde dem, de dog som flugor, på alla möjliga bisarra sätt.

Ja, döden skrämmer väl en lite…men jag tror inte jag är rädd för just själva döden, utan att det ska göra ont. fatta…det finns ju ingen smärta som den man har innan man dör. Iaf inte om man dör på ett brutalt sätt. Nej, jag ska minsann inte dö brutalt. Jag ska somna in och bara inte vakna. *bestämma*

För det måste ju vara det bästa sättet, right?

Och så ska jag på fest ikväll, hoppas det blir kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.