edk.mvg.måndag.

Jaha, här sitter jag i skolan och pluggar inte. Jag leker med mitt kära internet som vanligt. Ska strax ta itu med verkligheten. Ska bara skriva detta förstås. edk.se är ett företag. Där ska jag kanske få praktik om jag har tur. De verkar störtsköna, kolla in deras hemsida bara. Och så gör de ju det jag vill lära mig mer om.

Får se hur det går…

Idag fick jag reda på att min grupp i företagsekonomi fick MVG!!! Haja! Det betyder att jag får det i betyg i princip. Jag har ALDRIG haft ett enda MVG i hela mitt liv. Inte i slutbetyg iaf. Såå tufft. Får tacka ödmjukast…det går till de andra i gruppen, de som gjorde det mesta av arbetet. Jag hjälpte mest till med mindre saker.

Och så klarade jag projektledningen. Jaaaaaaaaaaaa!!!

Idag är ju faktiskt en bra måndag! Jeeeah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.