salemmordet..svart på vitt!

Idag fick jag en sån där papperslapp med info i tunnelbanan. Det handlade om mordet i Salem. Beskrev händelseförloppet. Att det var fel och sådär. Klart som fan det är fel att mörda någon utan nån anledning och jag förstår att folk blir upprörda när de inte fick strängare straff.

Iaf så på http://salemmordet.cjb.net står det mera. Det var iaf lite saker i det där som jag tyckte var fel. Självklart ska man få ha vilka åsikter man än vill, må det vara att hata andra folkgrupper eller vad som helst. Men…jag tycker ändå att de gör fel. De ser bara svart på vitt.

En svensk ”patriot” blev mördad av ”invandrarpack”, det är regeringens fel som infört det mångetniska samhället. Ut med packet och allt blir bra?? Har aldrig en invandrare blivit brutalt mördad av en patriot då?

Saken är inte att ena eller andra har fel, saken är den att vi måste sluta hata!! Hatet förtär så många själar. Så istället för att bara se på saken som en sidas fel…lägg av med våldet och hatet!

Men det är väl för svårt antar jag…. *suckar*

Att det ska vara så svårt att vara humanist och se allt glasklart….jag kan ju det, varför kan ni inte fatta!

Kommentera gärna i gästboken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.