Crazy Horse – Crazy People!!

Idag är det Söndag! Vaknade klockan 14…typ! Flikkan blev lite stressad ”Oj, jag ska gå om en halvtimme”! Hon börja jobba kl.15! Hon är duktig tycker jag, som orkar jobba i tid och otid. *krama*

I Fredags var vi på fest i Haninge, hemma hos Hikahi och vox2000! Eller Andreas och Jenny som de heter 😛

Det var ganska trevligt, men tyvärr skulle både jag och flikkan upp tidigt så vi var tvungna att dra rätt tidigt. Kom hem vid 1.

Igår så var det först omtenta på morgonen, den gick hyfsat bra faktiskt. Kändes helt ok! Sen gick jag omkring på stan (sthlm) och irra runt. Köpte sprit m.m.

Åkte hem och var hemma och mojsade runt. Åkte till flikkan och satt och drack lite sprit, hann inte dricka så mkt innan vi skulle dra. Råkade hälla i mig en mun full med ren sprit, mindre gott.

”fan, drack en hel mun med ren sprit utav misstag, uäääck”

Mötte upp radiohuvud vid T-Centralen och alla andra vid Svampen. Först när vi kom fram till Crazy Horse så fick vi inte komma in, det var 20 för tjejer och 22 för killar! Men de stora starka IRCoparna ryckte in och fixa det.

Hittade på nån historia om att vi alla var IT-miljonärer som de skulle tjäna massor på. Haha, iaf så fick vi komma in. =)

Där inne väntade lundwall med ett gäng Lunarstormare. Först visste vi ju inte vilka alla var, men det märktes under kvällen. Fick en supergosig lunartröja med 😛
Bilder från hela helgen finns iaf på http://bilder.pal.pp.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.