Paniiiiiik!!!!

Jag tror jag får krupp!!!!!!!!

Jag måste ha en praktikplats! Vi måste sammanställa Enterpriseprojektets hemsida, med all information om hur vi gått till väga! Jag känner att det är kööört, men det ordnar sig nog. Och till på råga på allt så börjar vi med ett nytt projekt.

Jaha, jag måste rycka mig själv i kragen och våga ringa. Det är skitjobbigt! Dels för att jag tycker det är svårt att prata med nytt folk, med främlingar och dels för att jag inte är van vid att snacka i telefon.

Och sen har jag svårt för auktoriteter. Typ, myndigheter, arbetsplatser m.m. Allt detta bidrar till att det är väldigt jobbigt att söka praktikplats. Fan!

Jaha, Jakob skickade iväg ett mail och sen så får han komma på Intervju på en gång, har man tur då eller? Vad ska jag göra för att ha sån tur??

Sitter och jobbar på Köksnisse AB Ska bli en sida åt ett påhittat företag! mjaha!

Nu har jag ringt till Spray och bytt till Gratis abonnemanget, så nu slipper jag räkningar därifrån. För jag tänker inte använda det! Varför har jag inte gjort detta tidigare…jag kunde ju ha sparat flera tusen *vara puckad* Jaja, det kändes skönt iaf, för det var inte ett dugg jobbigt att ringa =D

Har varit hemma hos Jessica och kelat med, det var jättemysigt, särskilt efter den helvetiska resan hem. Sbettades och höll på att missa gå av, igen. Ja, jag vaknade i Sundbybergs Centrum i morse. Oops, jag kanske skulle gått av vid Centralen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.