Mordhotad?

Jag ska ju på intervju imorrn och jag vet inte om jag ska förbereda mig på nåt sätt, får se…kanske skickar ett mail och frågar snubben. Sådär, gjort, får se vad han svarar. Hoppas jag inte behöver ta med mig nåt. 😛

Det är kallt i salen för en gångs skull, men det är lite för kallt, nu stängde nån, braa. Intressant va?

Mjaha. Igår var jag hemma hos Conny till typ 16, vaknade inte förräns vid 13.30, så då sket jag i plugget. Åkte iofs dit för att maila ett lösenord till mig själv. Trodde jag skulle uppdatera en sida, men det funka iaf inte =/

Tog bort en killes op i en kanal, och nu är jag hotad till livet…heh! Seriöst…det vet jag inte om det är, men men…*skaka på huvudet*

Nu är jag hemma, har legat i min underbara säng och slappat ett tag, snackat lite med morsan om hushållsgrejer och snackat i telefon med söta flikkan!! =) Riktigt trevligt, vi ska göra nåt kul i helgen har vi bestämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.