Underbar helg…

Jaa, den har varit toppen, vill ge allt mitt tack till Jessica för att hon gjort den så bra!! Vi har ätit god middag på Alanya i Södertälje, kändes nästan som att vara i Turkiet, det vore ju inte helt fel det, men jag får väl vänta tills vi åker till Rhodos!

Det ska bli toppen det!

Så har vi sett en bra film på bio, Enemy at the gates! Den var ryslig, gillade speciellt en intim scen…hehe! Säger inte mer för att inte avslöja för mkt för er som inte sett den. Haha…

Sen sov vi länge på Lördagen, sakönt som satan, jag var väl lite grinig av diverse anledningar, skitlöjligt hursomhelst.. :p Gick över rätt fort senare! 😉

Hem till mig och myste en massa, badade och sådär.. lagade middag ihop, en god spaghetti med köttfärssås som var smaskens!! Jessica gjorde en goood sås!!

Sen idag har vi mest slappat. Förutom när vi gav oss ut i det underbara vårvädret och gick till obs, ca 5 km bort! Hur mysigt som helst det med, shoppade en massa gott…godis, cola, risifrutti, bröd, ostkaka och såna saker!! Fick ju pengar i Fredags *glad* !!

Sen åkte hon hem =// och jag sitter här och datanördar mig …ska plugga lite sen och glo på Sömnlös i Seattle!

Ha det bäst!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.