Skolfest @ Penny Lane

Igår var det fest på Penny Lane ja….drog till Collage och åt buffé med Jessica runt 19.30, det var gott, fast jag var så hungrig att det tog emot att äta. Sen gick vi och vandrade runt Stureplan..lite skoj, lite kallt. Rätt mysigt!!

Sen vid ungefär 21 kom Carro med sin exchangestudent Xiao, väldigt kul och trevöligt att få snacka engelska med inhemsk britt. Typ, hon var kanske inte så inhemsk..

Vi kom iaf först av alla till festen…hehe! Men vi satt och geggade om massor med intressanta saker så det var inte trist. Vid runt 22 kom våra andra polare..de hade förfestat så då blev det lite mer drag.

Jessi drog runt 23.30 och Carro m. Xiao runt 00.30!

Vi andra festa på…fast bristen på trance/techno musik gjorde så att vi drog till Bäckahästen vid 01. Där var det drag, träffa Micke från klassen där. Fast jag vart så illamående av att dansa med massa sprit i magen att jag drog därifrån vid 02.

Jobbigt nog gick inte nattbussen förräns vid 02.50… =/

Kom hem runt 04…sov till 15.30 tror jag..eller var det 14.30? Nu har jag vart ner på stan också och hämtat ut pengar till föräldrarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.