Dogmatiska kryphål…

Jaha, så var helgen snart slut! Jag sitter och funderar på hur jag ska hitta ett kryphål i min utbildning så jag kommer till målet på en gång, utan att behöva plugga! Men jag lär inte hitta nåt, jag heter ju inte Loke eller Bartleby! Och jag är verkligen ingen ängel 😉

Såg en massa filmer i helgen, bra var de med. Såg ”Patrioten” i Fredags, var lite skeptisk, hade hört att den var inte så bra. Men det håller jag inte med om, den var grym..alltså inte grymt bra utan det var en grym film, med folkmord och skit.

Igår så åkte jag ner på stan, fast jag kände mig så djävulskt slö! Hyrde då tre filmer. Erin Brockowitch, Dogma och Felicias Journey. Den sistnämnda såg vi knappt på, den var så dålig, ägnade oss åt…trevligare saker 😉

Sen såg vi på Erin filmen med mina föräldrar, drack té och åt räkmackor, mysigt. Den var väldigt bra, gillade hon Erin, så jävla tuff och stenhård attityd borde alla ha…nästan iaf =) Rolig film iaf…med bra slut!

Jessica orkade inte se klart Erin filmen så hon gick och la sig lite innan, men när jag kom upp så glodde jag på Dogma, medans hon typ sov… 😛 Stackarn, var väl inte så kul eller lätt att sova medans jag låg där och glodde på film alldeles bredvid.

Den filmen var helt okay iaf och inspiration till rubriken 🙂 Nu ska jag fortsätta slappa så jag orkar med nästa vecka, den kommer bli hård, iaf för min lilla hjärna. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.