En kvar…

Jaaaaaaaaaa!! Ännu en tenta avklarad, det känns så underbart! Nu är det bara en kvar, kanske den svåraste. Hoppas jag klarar av den, då har jag verkligen vart duktig.
Usch va skönt, hem och råplugga, sova, göra tentan sen fira helgen låååång!!!

På Måndag ska jag till praktikplatsen och lära mig saker på det roliga viset. Lära och få rutin på sakerna. Skapa roliga och häftiga saker. Låta kreativiteten flöda! Ojoj, va kul!! Så slipper jag resvägen på tre timmar per dag med. Det är nästan det bästa, det tar bara en kvart hemifrån mig till praktikplatsen! *sova länge*

Ojoj, nu är jag lite hungrig med. Kanske ska dra till glasfabriken och äta upp gårdagens lunch 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.