Full och trött.

Det kan man säga att jag var igår. Gick ju runt och bar på Linas väska tills jag stupa typ…näe, nu överdrev jag! Hon fick iaf sin balklänning och det var ju det som var meningen. Sen gick jag och herr lundwall och handla på bolaget.

Sen åkte vi hem till los pallos och så lämnades det diverse saker där innan vi bokstavligen rusade till Fridhems. Vilket för övrigt var ett helt okay ställe. åt en utsökt fläskfilé och tittade lite på folk. Drack cider och redbull med vodka, samt vodka lime…som gjorde mig ytterst yr och berusad.

Kom iaf hem hyfsat tidigt, kl 01.20!

Men nu ska jag snart duscha och göra mig redo för mera party party!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.