gråten

[02.37]

gråten är bra, bra för själen, bra för kroppen…det rensar liksom. Och man känner att man lever. Iaf jag, jag vet att det finns dem som tycker det är jobbigt att gråta. Nu ska jag sova tror jag. Skriver mera imorron. fast iofs har jag en hel del att skriva om. Till exempel att jag fick 560:- idag, avkastning på aktier. Inte alls illa. Sen att mina föräldrar bråkade om nåt idag, vet inte vad, vet bara att när jag skulle ner och ta en macka så stod farsan och gasta…

Hmm, fick en räkning på 6400 nåt igår, men det är för att det var riksknas på deras system. Och så hyrde ag film igår och köpte godis, men det åt jag upp långt innan jag såg filmerna…

Nej, nu ska här sovas.

[03.32]

Nej, jag är ännu vaken. Läser…ord. vackra ord. Mindre fina ord. Men ändå mäktiga och inspirerande ord. Ord ur andras liv. De berör, vill beröra alla! jag vill beröra alla med mina tankar, men vafan, går ju inte.

Hur får man hela världen att känna mina tankar? Är det fel att vilja det? Jag vill ju känna gemenskap och tillhörighet. Ungefär som när jag kände att jag var tvungen att döpa mig för att tillhöra. Eller när jag vill ha en mysoverall för att alla andra i familjen hade det 🙂

Lustigt vad man är beroende av alla andra.

[15.45]

Nu ska jag snart iväg och bjuda flikkan på middag och så har hon bjudit mig på musikalen RENT, så den ska vi se!! Ska bli väldigt spännande att se den. Vaknade 14 idag och badade, nu har jag käkat en massiv frukost och sitter här i min fina kavaj och undrar om det inte blir väldigt kallt att gå med bara den på… 😛

Ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.