hittat hem?

Jag var på musikalen Rent igår…ojoj!!

Oj, har så mkt jag vill säga just nu…får ta det som det kommer. Var ute igår med Jessica. Först åkte vi till Rådmansgatan, där vi åt middag! Vi hade typ 5 olika kypare…de var rätt obusy om man säger så. Och lustiga var de med, gick fewl och grejer.. *skrattar*

Hennes mat var ganska stark så hon bad om ett extra glas vatten, som hon fick ”bättre sent än aldrig” , dumma kypare! *slå på* och så var det en av dem som vart jätteimponerad av en gäst som gjorde rosor av servetterna, han erbjöd henne en ”gratis kväll med honom och hans polare” *fniss*

Jaja, sen drog vi vidare till Göta lejon och gick in bland alla hundratal andra besökare av musikalen. Gick in och satte oss på våra platser, hade väl lite förväntningar på musikalen så det var spännande när den väl började!

Och jag säger bara ett ord: OJ!

Den var mäktig, underbart känslosam och sorglig. Vilka röster, vilken dans, vilken underbar känsla!! Jag vill oxå bli musikal artist! Fatta att kunna ge såna känslor till de som ser på musikalen. Helt otroligt!

Satt där och rös, grät och skrattade vartannat! Mkt tårar vart det..var ju sorgligt.. =(

No day but today!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.