Skrivit mest dagbok av alla!

Jag är helt övertygad om att jag skrivit flest inlägg i dagboken här på Lunarstorm av alla 700 000 medlemmar! Jag kan ju säga att jag under mitt år på detta ställe inte kommit över en enda person som har fler iaf! Jag har 13 och en halv sida, dvs 342 och med detta 343 stycken dagboksinlägg.

Jag har behandlat ämnen som de flesta tänker på, sex, kärlek, jobb, skola, ångest, problem, party, dans, knark, bråk osv. Samlat mitt liv det senaste året på ett enda ställe. Iaf utvalda delar av det! Väldigt bra material för en självstudie.

Sitter och läser igenom dem nu iaf! Hoppas alla som läst dem i det förflutna har haft nån nytta/nöje av dem. Men ni ska veta att jag främst skriver för egen del, sen är det självklart kul att folk är intresserade och vill ta del av min vardag.

Jag tänker fortsätta skriva tills jag tröttnar, vilket lär dröja ett tag! Jag har inte tröttnat än om jag säger så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.