träningsvärk och porr

Oj, va jag har ont i hela kroppen idag!! Igår spelade jag brännboll och cykla lite, sprang massor. Idag kan jag knappt gå, är man otränad då? Ändå spela jag bowling idag och vann. 😉

Till gårdagen då…vi vakna runt 11 nångång och fixa iordning lite matssäck och så åkte vi ner på stan. Jag gick på bolaget och jessi åkte hem och duscha. Sen åkte vi tåget upp till storstan.

Där tåg vi tunnelbanan till Hammarbyhöjden och sen gick vi till platsen där brännbollen var! Massa folk var det. ganska kul…fast det blev regn sen. Jag agera miljöhjälte och tvinga några att hjälpa mig städa efteråt. Sen satt vi och gick i regnet och blev blöta.

Och sen skulle vi åka hem till plastspade och vi skulle åka taxi, men nej, vi åkte tuben och bussen. Kom fram och var där till typ 23.30, var hyfsat kul…! 🙂 Nu lät det som att jag hade trist, men det var helt okay! Porrade lite överallt innan vi åkte hem och porrade 😛

Nu ska jag fan sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.